Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Aluminium kunst

Beeldenmarkt.nl heeft een mooie collectie aluminium kunst beelden. De collectie aluminium kunst sculpturen is geschikt voor zowel binnen als buiten. De aluminium beelden zijn met de hand gemaakt door de Duitse kunstenaar Willuweit. Doordat de creatie uit aluminium met de hand is gemaakt, betreffen het altijd unieke aluminium beelden. Tevens zijn er enkele decoratieve beelden uit rvs bijgevoegd.

De aluminium beelden kunnen zowel geborsteld als gepolijst zijn. Bijzonder aan deze aluminium beelden is dat de beelden flexibel zijn, en daardoor met de wind meebewegen.

Onze aluminium art komt mooi tot zijn recht in combinatie met een natuurstenen sokkel of een houten meerpaal. Zoals u op onderstaande foto’s ziet hebben we een groot deel van de aluminium art collectie al op diverse sokkels geplaatst.

Hebt u al een sokkel, boomstronk of een andere creatie waarop u uw aluminium creatie wilt schroeven? Het is ook mogelijk om een los aluminium sculptuur uit onze aluminium art collectie uit te kiezen.

Onderstaand hebt u een keuze tussen een set met een sokkel of een los aluminium kunst exemplaar.

Sokkel bij een aluminium sculptuur

Zoals in bovenstaande tekst op deze pagina is beschreven, is het mogelijk om een aluminium sculptuur te combineren met een van onze sokkels. Beeldenmarkt biedt een breed assortiment sokkels aan. Denk hierbij aan natuurstenen sokkels, light cement sokkels en meerpalen. Elk te combineren met een aluminium sculptuur naar keuze.

Wat is aluminium?

Aluminium is het meest voorkomende metaal in de aardkorst. Het is een bijzonder sterk en buigzaam materiaal en bovendien vele malen lichter in het gewicht dan andere metaalsoorten. Aluminium is niet als zuiver element uit de grond op te graven. Aluminium zit namelijk verpakt in bauxiet, een stof die onder andere bestaat uit aluminiumoxide. Dit is een wit poeder waar aluminium van wordt gemaakt.

Onderhoud aluminium beelden

Aluminium beelden zijn vrij van onderhoud. Het materiaal is bestand tegen invloeden van buitenaf, omdat een dun laagje geoxideerde aluminium zorgt voor bescherming. Met dank aan het laagje oxide is aluminium beschermd tegen water en lucht en roest het niet.

Aluminium kunst kopen?

Onze aluminium kunst is gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast zijn de aluminium beelden en sokkels ook te bewonderen in onze showroom en showtuin.

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur geopend. Mocht een ander tijdstip u beter uitkomen? Neem dan contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo