Aluminium kunst

Beeldenmarkt.nl heeft een mooie collectie aluminium kunst beelden. Deze aluminium sculpturen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en zijn met de hand gemaakt door de Duitse kunstenaar Willuweit.

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Sorteren op:

De aluminium beelden kunnen zowel geborsteld als gepolijst zijn. Bijzonder aan deze aluminium beelden is dat de beelden zeer flexibel zijn en daardoor met de wind meebewegen.

Sokkel bij een aluminium sculptuur

Het is mogelijk om een aluminium sculptuur te combineren met een van onze sokkels. Beeldenmarkt biedt een breed assortiment sokkels aan. Denk hierbij aan natuurstenen sokkels en meerpalen. Elk te combineren met een aluminium sculptuur naar keuze.

Heeft u al een sokkel, boomstronk of een andere creatie waarop u uw aluminium creatie wilt schroeven? Het is ook mogelijk om een los aluminium sculptuur uit onze aluminium art collectie uit te kiezen.

Wat is aluminium?

Aluminium is het meest voorkomende metaal in de aardkorst. Het is een bijzonder sterk en buigzaam materiaal en bovendien vele malen lichter dan andere metaalsoorten. Aluminium is niet als zuiver element uit de grond op te graven. Aluminium zit namelijk verpakt in bauxiet, een stof die onder andere bestaat uit aluminiumoxide. Dit is een wit poeder waar aluminium van wordt gemaakt.

Onderhoud aluminium beelden

Aluminium beelden zijn vrij van onderhoud. Omdat een dun laagje geoxideerde aluminium zorgt voor bescherming is het materiaal bestand tegen invloeden van buitenaf. Met dank aan het laagje oxide is aluminium beschermd tegen water en lucht en roest het niet. Het is wel verstandig om vogelpoep direct te verwijderen met een vochtig doekje.

Aluminium kunst kopen?

Onze aluminium kunst is gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast zijn de aluminium beelden en sokkels ook te bewonderen in onze showroom en showtuin.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Goed

Snelheid

DJ

14-10-2021

Een foutieve bezorging door DHL werd snel en correct opgelost

Zeer vriendelijk Snelle levering Kwaliteitsprodukt

Mar Roosmalen

14-10-2021

Correcte afhandeling

Zorgenvrij bestellen

dikran kinebanian

13-10-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren