Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom en showtuin open van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Aluminium draad beelden

Dit is onze collectie decoratieve beelden uit geanodiseerd gevlochten aluminiumdraad.
Moderne beelden geplaatst op een mat zwart geschilderde houten sokkel met een gedrukte handtekening van de Duitse kunstenaar Markus Deussl. Deze decoratiebeelden zijn volledig met de handgemaakt en bestaan uit gevlochten geanodiseerde fijne aluminiumdraad.
Dankzij dit anodiseren is dit aluminium een decoratieve, duurzame, corrosiebestendige en slijtvaste oxidelaag geworden. Ook geschikt voor buiten. Wel graag rekening houden met het lichtgewicht van de houten sokkel en het decoratiebeeld. Dus wellicht goed vast te zetten op een zware tegel of iets dergelijks. De lengte van de draad varieert van 500 tot 3000 meter. Dit is afhankelijk van de grootte en de intensiteit van de vlechtingen van het decoratiebeeld. Ieder beeld is in detail uniek.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.5

Bekijk hier alle reviews

Blauw/groene druppel van glas

Bij toeval kwam ik terecht op uw site en was zeer verrast. Het artikel dat ik bij u heb gekocht is prachtig. Ik ben er erg blij mee en ik vind uw bedrijf een reden om te onthouden. Ik ben ook zeer tevreden over de verpakking, zodat er niets mee kon gebeuren en de levering was zeer snel. Ik raad uw bedrijf van harte aan.

Prachtig beeldje!

Supersnelle levering, perfecte verpakking en 100% kwaliteit! Miniem minpuntje: Telefonisch contact was gejaagd en kan klantvriendelijker.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken