Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Aluminium draad beelden

Dit is onze collectie decoratieve beelden uit geanodiseerd gevlochten aluminiumdraad.
Moderne beelden geplaatst op een mat zwart geschilderde houten sokkel met een gedrukte handtekening van de Duitse kunstenaar Markus Deussl. Deze decoratiebeelden zijn volledig met de handgemaakt en bestaan uit gevlochten geanodiseerde fijne aluminiumdraad.
Dankzij dit anodiseren is dit aluminium een decoratieve, duurzame, corrosiebestendige en slijtvaste oxidelaag geworden. Ook geschikt voor buiten. Wel graag rekening houden met het lichtgewicht van de houten sokkel en het decoratiebeeld. Dus wellicht goed vast te zetten op een zware tegel of iets dergelijks. De lengte van de draad varieert van 500 tot 3000 meter. Dit is afhankelijk van de grootte en de intensiteit van de vlechtingen van het decoratiebeeld. Ieder beeld is in detail uniek.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken