Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Aluminium draad beelden

Dit is onze collectie decoratieve beelden uit geanodiseerd gevlochten aluminiumdraad.
Moderne beelden geplaatst op een mat zwart geschilderde houten sokkel met een gedrukte handtekening van de Duitse kunstenaar Markus Deussl. Deze decoratiebeelden zijn volledig met de handgemaakt en bestaan uit gevlochten geanodiseerde fijne aluminiumdraad.
Dankzij dit anodiseren is dit aluminium een decoratieve, duurzame, corrosiebestendige en slijtvaste oxidelaag geworden. Ook geschikt voor buiten. Wel graag rekening houden met het lichtgewicht van de houten sokkel en het decoratiebeeld. Dus wellicht goed vast te zetten op een zware tegel of iets dergelijks. De lengte van de draad varieert van 500 tot 3000 meter. Dit is afhankelijk van de grootte en de intensiteit van de vlechtingen van het decoratiebeeld. Ieder beeld is in detail uniek.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken