Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom geopend op afspraak, zie Covid-19 maatregelen voor de voorwaarden. Koningsdag 27 april gesloten

 
Achtergrond cat18 links
Achtergrond cat1 rechts
 

Achtergrondinformatie Andriy Petrovski

Andriy Petrovski is een vertegenwoordiger van de jonge generatie kunstenaars van de Lviv school van kunstglas 1990-2008. De artistieke interesse van de kunstenaar draait om het thema van de oude kunst. Deze heeft hij ontwikkeld in een studie „The glass Odyssey”

De belangrijkste rol bij zijn activiteiten is het experimenteren met materialen. Hij werkt met de techniek gutte glas: zijn talent uit zich vooral in een vrije expressie van het glasblazen. Andriy is geïnteresseerd in nieuwe methodes voor het vormen van decoratieve borden/schalen en glazen sculpturen. Zijn bijzondere aandacht besteed hij aan het verfraaien van glas met oxiden. Dit zijn decoratieve effecten, geproduceerd door de interactie van glas en metaal. Hierdoor krijgt zijn collectie van vazen​​, potten, kruiken en sculpturen hun originaliteit en een bijzondere oude look.

Het karakter van de werken van Andriy Petrovski is bijzonder dynamisch en stemt volledig overeen met het artistieke motto van de kunstenaar: - "Glas is beweging, waarbij het ​​ene idee ontstaat van het volgende".

Glaskunst petrovskiy

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo