Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond cat35 links
Achtergrond cat35 rechts
 

2e keus tuinbeelden terrazzo

Uitverkoop 2e keus beelden en sokkels uit terrazzo. Retour gekomen van externe verkooplocaties.

In de loop der jaren hebben we diverse externe show- en verkooplocaties gehad. Daarvan zijn een aantal beelden en sokkels retour gekomen. Tuinbeelden en sokkels die enkele jaren buiten hebben gestaan. Ze zijn grijs geworden en/of hebben kleine beschadigingen.

Koop nu een goedkoop abstract of modern tuinbeeld welke u zelf weer op kleur kunt brengen of een andere kleur kunt geven. Prijzen
€ 35,00 voor een tuinbeeld met een lengte van 60 cm, € 55,00 met een hoogte van 75 cm.

Wilt u de terrazzokleur behouden? Geen probleem. U kunt zwarte wax opbrengen. Eventueel van te voren zwarte Oost-Indische inkt aanbrengen. Kom, kijk en neem meteen mee. Alleen afhalen in Someren. Laten bezorgen is echt geen optie.Terrazzo tuinbeelden uitverkoopPrijslijst uitverkoop Terrazzo beeld

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken