Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond cat35 links
Achtergrond cat35 rechts
 

2e keus geschilderde beelden

Uitverkoop 2e keus tuinbeelden en sokkels.

Zelf bepalen welke kleur een tuinbeeld of sokkel moet krijgen maar niet teveel betalen? Uitverkoop van 2e keus moderne en abstracte beelden en sokkels gemaakt uit terrazzo en hierna met zwarte structuurverf geschilderd. Werk uw keuze bij of geef deze een nieuw kleurtje. Prijzen vanaf € 25,00 voor een beeld met een hoogte van 60 cm.

Kom, kijk en neem meteen mee. Alleen afhalen in Someren.
Laten bezorgen is echt geen optie.

Pimp up your own statue.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken